Glaszetter in elkaar geslagen

De politie heeft afgelopen vrijdagavond twee mannen aangehouden voor de mishandeling van een man uit Leiderdorp. De Leiderdorper was als glaszetter aan het werk in de Mirakelsteeg in Leiden. Zijn auto stond vlakbij de woning waarvan hij een raam aan het reparen was. Rond 22.15 uur kwam er een auto aanrijden, die niet verder kon omdat de auto van de glaszetter in de weg stond. Toen de glaszetter zijn auto niet snel genoeg weghaalde naar de zin van de bestuurder, werd hij op de grond geduwd en vervolgens geslagen door de boze automobilist en twee inzittenden. Getuigen kwamen tussen beide en belden ook het kenteken door naar de politie.

Twee mannen werden kort daarna aangehouden., naar de derde verdachte wordt nog gezocht. De Leiderdorper heeft aangifte gedaan.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×