Jongen in Breestraat klem onder bus

Vanmorgen is op de Breestraat een 16-jarige fietser onder een bus gekomen. De jongen week uit voor een geparkeerde auto en kwam daarbij ten val. De bus die vlak achter hem reed, kon niet meer op tijd stoppen. De chauffeur wist wel te voorkomen dat hij over de jongen heenreed en kwam met zijn linkervoorwiel vlak voor de jongen tot stilstand. De jongen zat met zijn schouder klem onder de bumper en werd door passagiers van de bus uit zijn benarde toestand bevrijd. Hij is met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken of de eigenaar van de in de Breestraat geparkeerde auto kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×