Morgen roze verkiezingsdebat bij COC

Morgenavond wordt er een ‘roze’ verkiezingsdebat gehouden bij het COC Leiden. Leidse politici gaan de discussie aan met elkaar en het aanwezige publiek over thema’s als hoe homovriendelijk Leiden eigenlijk is en op welke manier de verschillende partijen de komende vier jaar hun steentje bij willen dragen aan de emancipatie van homo’s en lesbiennes. Debatleiders Erick van Zuylen en COC-voorzitter Julie van Schravendijk proberen om de verschillen tussen de partijen op roze gebied bloot te leggen.

Aan het debat nemen de volgende politici deel: Roos van Gelderen (SP), Jan Thijs Leeuwrik Nieborg (GroenLinks), Gerda van den Berg (lijsttrekker PvdA), Gerard van Unen (D66), Moniek van Sandick (CDA), Jaap van Oeveren (VVD), Joost van Breukelen (Stadspartij Leiden Ontzet), Daan Sloos (lijsttrekker Leefbaar Leiden) en voor de partij Stem Terug Chahida Bodat of Manuel Haaverkamp.

Het debat vindt plaats in het pand van COC Leiden, Langegracht 65 te Leiden. Aanvang: 20.15 uur (deur open om 19.45 uur). Toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×