Debatavond vrij en veilig Leiden

De nieuwe politieke organisatie Stem Terug, organiseert in aanloop op de gemeenteraadsverkiezingen een aantal discussiebijeenkomsten. De bijeenkomst van komende donderdag staat in het teken van een vrije en veilige stad. De partij die kritisch is over zaken als cameratoezicht, preventief fouilleren en door de burgemeester af te kondigen veiligheidsbevoegdheden, zal het eigen standpunt hierover toelichten en de discussie met het publiek aangaan. Ook is de burgerrechtenorganisatie Vrijbit aanwezig, om in te gaan op de effecten van de legitimatieplicht in grote steden.

De avond vindt plaats in Galerie Donker aan Stationsplein 24 en begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom. Op www.stemterug.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×