Nieuwe ruimte voor Jong K&G

Sinds afgelopen zaterdag heeft Jong K&G nieuwe oefenruimte. De afgelopen jaren repeteerde K&G in de winter altijd in de Groenoordhallen. Na de sluiting, moest de vereniging op zoek naar nieuwe ruimte. Na een paar oefeningen in de sneeuw, is K&G blij dat transportbedrijf J. van der Luyt uit Oegstgeest, de vereniging geheel belangeloos een hal ter beschikking heeft gesteld. De jonge muzikanten kunnen nu binnen werken aan hun nieuwe show.

Ook komend seizoen heeft Kunst & Genoegen het druk. De drie orkesten hebben in hun agenda al dertig optredens staan, in binnen en buitenland.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×