Politie zoekt daders gewapende overval op woning

De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een woning aan de Haagweg. De bewoner ging woensdagmorgen rond 06.00 uur de deur uit om zijn hond uit te laten. Na thuiskomst pakte hij nog wat spullen om rond 07.00 uur naar zijn werk te gaan, maar toen hij weer de deur uit wilde stappen, stonden er drie gewapende mannen voor zijn voordeur. Zij bedreigden de man en toen hij probeerde te voorkomen dat de mannen zijn woning binnengingen, onstond een worsteling. Het lukte het drietal uiteindelijk wel om de gang in te komen maar uiteindelijk kozen ze toch eieren voor hun geld en gingen er rennend vandoor richting het parkeerterrein voor de Haagwegflat. De overvallers hadden een donkere huidskleur en droegen voornamelijk donkere kleding. Eén man droeg een witte jas met grijze en zwarte strepen in de vorm van ruitjes. Zij waren tussen de 20 en 25 jaar oud.

De politie vraagt getuigen die woensdagochtend of in de dagen daarvoor ’s ochtends vroeg, iets verdachts hebben gezien contact op te nemen met de recherche van Leiden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×