Achtervolging om gestolen fiets

De politie heeft gisteren een man op een gestolen fiets achtervolgd. Een agent zag de 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats die voor de politie zeker geen onbekende is, over de Haagweg fietsen. De fietser kreeg de agent in het oog en ging er snel vandoor, richting Morsweg. Omdat de politieman dat nogal verdacht vond, zette hij de achtervolging in. Hij raakte de voortvluchtige in de wijk kwijt. Getuigen konden hem vertellen dat de fiets inmiddels op de Wolmaransstraat stond. Het rijwiel bleek eind 2009 gestolen te zijn van een oprit van een huis in Leiden. Niet alleen de fiets is terecht, ook de 33-jarige. Hij werd op de Vijf Meilaan aangehouden, op verdenking van heling.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×