Jongerendebat met politieke partijen

Jongeren die belangstelling hebben voor de politiek, kunnen dinsdag in debat met de jongerenpartijen van het CDA, PvdA, ChristenUnie, D66, VVD, Groen Links en de SP. Het cluster Social Work van de Hogeschool Leiden verzorgt de komende maanden een reeks lezingen voor vierdejaars studenten en alle andere geïnteresseerden. De eerste lezing is met het oog op de naderende gemeenteraadsverkiezingen op een speciale manier vormgegeven. Vertegenwoordigers van de jongerenorganisaties van de politieke partijen gaan met de aanwezigen in debat over sociale kwesties. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: politiek en jongeren, onderwijs, armoedebeleid en integratie. Het debat wordt gehouden in ruimte G0.038 van de Hogeschool Leiden en duurt van 14.30 tot 17.00 uur. Op www.hsleiden.nl is meer informatie te vinden over de andere lezingen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×