Actie-avond voor behoud LAK in Stadsgehoorzaal

Bill van Dijk, Leoni Jansen, Joop Visser, Scapino Ballet, De Berini’s en vele anderen verzorgen een feestelijke actie-avond ten behoeve van het voortbestaan van het LAKtheater. Iedereen die het LAKtheater een warm hart toedraagt wordt opgeroepen om aanwezig te zijn. Het wordt een fantastische avond met muziek en dans van hoog niveau. Door aanwezig te zijn kan iedereen duidelijk maken dat het LAKtheater moet blijven. De avond wordt begeleid door de Raise Your Voice Band, bekend van De Feestdagen in het LAKtheater. Kaarten à 3 euro zijn te koop bij het LAKtheater. Reserveren is niet mogelijk.

De kaarten zijn ook online te bestellen. In verband met de te verwachten drukte vraagt het LAKTheater om de kaart(en) af te halen aan de kassa van het LAKtheater van ma t/m za van 14.00-16.30 uur. Dat kan t/m zaterdag 27 februari. Op zondag 28 februari kunnen de nog niet afgehaalde kaarten opgehaald worden bij de STADSGEHOORZAAL tussen 19.00-19.30 uur.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×