Verkiezingsdebat voor centrumondernemers

De Kamer van Koophandel en het Centrummanagement Leiden organiseren in samenwerking met het Leids Nieuwsblad en UnityFM op dinsdag 23 februari het Leidse Binnenstadsdebat. De Leidse politieke partijen zullen de degens kruisen over zaken die de binnenstad van Leiden aangaan. “Centrummanager Joost Bleijie: “Het huidige college heeft het Programma Binnenstad gelanceerd en ondernemers zijn hier enthousiast over. Wel rijst de vraag of dit niet het zoveelste vuistdikke rapport is dat ergens in een la zal verdwijnen. Door dit debat krijgen ondernemers de mogelijkheid de politiek dit eens direct te vragen.” Naast het programma binnenstad zullen ook onderwerpen als parkeren, bereikbaarheid en het ondernemersklimaat aan de orde komen.

Vooral parkeren en bereikbaarheid zijn volgens Bleijie zaken waar ondernemers een beetje moedeloos van worden: “Ondernemers praten al jaren constructief mee over dit soort zaken, maar moeten met lede ogen aanzien dat er weinig van de grond komt of dat er andere keuzes gemaakt worden. Er bestaat een grote behoefte om de lokale politiek hierover het hemd van het lijf te vragen.” Bleijie roept de ondernemers dan ook op naar het debat te komen.

Het debat begint om 19:30 en wordt gehouden in La Place op de 4e verdieping van V&D aan de Aalmarkt. Naast ondernemers zijn ook andere geïnteresseerden welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×