Prins Dave Den Eerste van De Hutpotten deelde donderdag op het stadhuis twee jaarordes uit. De gelukkigen waren oud-huisarts Eric Prince (links) en centrummanager Joost Bleijie (rechts). (Foto: PR).

Druk Carnavalsweekend voor de Leidse Hutspotten

De Leidse carnavalsvereniging De Hutspotten heeft een drukke week. Niet alleen met feesten, maar ook met een hele serie bezoeken aan onder andere de zorgcentra Roomburg en ’t Huis op de Waard. Afgelopen donderdag overhandigde loco-burgemeester Marc Witteman de sleutel van de stad aan Prins Dave Den Eerste. Ook werd de jaarorde van de Hutspotten uitgereikt aan twee heren die zich volgens de vereniging verdienstelijk hebben gemaakt voor Leiden. Dat zijn huisarts in ruste Eric Prince die vorig jaar na ruim 27 jaar met pensioen ging en centrummanager Joost Bleijie.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×