Walter Wolff, foto:www.walterwolffmusic.com

Winnaar Leidse Award 2009 op podium Burcht Jazz

Pianist Walter Wolff ( 1981 ), winnaar van de Leidse Award 2009, zal met zijn trio een swingend optreden geven in de Fontijnzaal van Sociëteit de Burcht op uitnodiging van Burcht Jazz. Wolff kwam in 2003 naar Nederland voor zijn studies aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zijn carrière verliep in sneltreinvaart: in 2007 kreeg hij de derde prijs op het ‘International YPF Jazzpianocompetion’ in het Bimhuis, daarnaast trad de getalenteerde pianist met zijn eigen formaties op in diverse Europese landen. In november speelden Wolff en zijn trio met de legendarische Amerikaanse vibrafonist Teddy Charles op de presentatie van het boek over de Leidse Jazzgeschiedenis in de Marekerk. Het Walter Wolff Trio bestaat naast Wolff zelf uit de Italiaanse bassist Francesco Angiuli en de Deense drummer Andreas Fryland.

Het concert vindt plaats op donderdag 18 februari, aanvang 21.30 uur.

Meer info: www.walterwolffmusic.com

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×