Foto: Thomas Mayer.

Hans Liberg viert 25-jubileum in Leidse Stadsgehoorzaal

Muzikale topentertainer Hans Liberg zit al 25 jaar in het vak en viert dit jubileum in de Leidse Stadsgehoorzaal. De jubileumshow zit boordevol hoogtepunten uit negen verschillende shows, vaak in een nieuw jasje gestoken, gerecycled en gepimpt. De feestelijke voorstelling bevat een hoog gehalte van de bekende Liberg-ingrediënten, vol bruisende energie, grote muzikaliteit en natuurlijk veel humor. Liberg in Mao-pak, een strijkkwartet in Mao-pak, een communistisch toneelstuk, een lied over democratie; is het ‘politiek correct’ of satire? In volle vaart zet Liberg het publiek soms op het verkeerde been met zijn verrassende muzikale grappen, waarbij men bijna ongemerkt van het een in het ander rolt.

De jubileumvoorstelling vindt plaats op woensdagavond 17 februari, aanvang 20.15 uur.

Meer info: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×