Ook stemwijzer tegen parkeergarage Transvaal

In navolging van de VVO komt ook Wijkvereniging Transvaal Leiden (WTL) met een stemwijzer. Deze wordt binnenkort huis-aan-huis in de wijk bezord. “De partijen die ons groene parkeerplan voor de Morspoortlocatie in de prullenbak kieperden en de hand opstaken voor een dure, nutteloze parkeergarage krijgen een negatief stemadvies. Wanneer VVD, PvdA en CDA na 3 maart hun wonden aan het likken zijn kan er eindelijk aan de afbraak van Leiden een einde komen en komt de leefbaarheid hopelijk weer een beetje terug,” zo laat secretaris Hans Nieuwint van de WTL weten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×