Cursus werkende mantelzorgers

Een groot deel van de mantelzorgers heeft ook een baan. Het is vaak niet alleen financieel noodzakelijk om te werken, een baan biedt ook afleiding, contacten en mogelijkheden om te ontplooien. Juist door de combinatie van werken en zorgen, houden veel mensen het vol om voor hun zieke of gehandicapte kind, partner of ouder te blijven zorgen. Werk en mantelzorg zijn echter niet altijd even makkelijk te combineren. Daarom geeft Activite de gratis cursus `combineren kun je leren’. Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan knelpunten en dilemma’s die werkende mantelzorgers tegenkomen, zoals het aanvragen van verlof en het zoeken naar vervangende mantelzorg. Ook biedt de cursus ruimte om ervaringen met andere mantelzorgers uit te wisselen.

‘Combineren kun je leren’ bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur, die plaatsvinden op de donderdagen 4, 11 en 18 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Cursuslocatie is het hoofdgebouw van Activite aan Simon Smitweg 8 in Leiderdorp. Aanmelden kan nog tot donderdag viamantelzorg@activite.nl.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×