Onafhankelijk arbeidsadvies bij re-integratie

Leidenaars en Leiderdorpers die een re-integratietraject van de gemeente volgen of aangeboden krijgen, vinden binnenkort de folder “Onafhankelijk Advies” in de brievenbus. De gemeente wil hen op die manier informeren over de mogelijkheid om een onafhankelijk advies in te winnen over het aangeboden re-integratietraject. Deze second opinion wordt gegeven door arbeidsadviseurs, die de klant vrijblijvend adviseren bij het opstellen van hun re-integratieplan en de weg naar werk. Als de klant dat wil, kan hij dit advies bespreken met de casemanager van de gemeente, die vervolgens bepaalt of het wel of niet wordt overgenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×