Anouk van den Nieuwendijk, foto:PR.

Eerste finalisten Leids Gitaarkampioenschap bekend

Vijf van de elf deelnemers aan de eerste voorronde van het Leids Gitaarkampioenschap, hebben zich geplaatst voor de finale van 14 maart. De 14-jarige Anouk van den Nieuwendijk behaalde hierbij de eerste plaats. Op 28 februari om 16.00 uur zal een tweede voorronde plaatsvinden in café The Brothers of Beer aan het Noordeinde 44. Het Leids Gitaarkampioenschap wordt georganiseerd door Popschool de Reus, met medewerking van Elsenaar Muziekstudios (Leiderdorp), Muziekschool Wolthuis (Voorschoten) en BplusC (Leiden).

De andere vier finalisten zijn: Kjelt Ostendorf (14 jr), Mark Bos (19 jr), Daniel Bronmeijer (12 jr) en Philip van den Brandeler (18 jr).

Meer info: www.leidsgitaarkampioenschap.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×