The Rudolfs in Parijs, foto: PR.

Groepje hangtuig groeit uit tot succesvolle band

In 2003 ontstond letterlijk uit een Katwijks groepje hangtuig de band ‘The Rudolfs’. De vijf bandleden waren na de zoveelste gele kaart op de middelbare school een muzieklokaal ingetrapt om ze van de straat te houden en dat mondde onverwacht uit in een groot succes. Op 19 februari komt hun debuutalbum uit ‘Streets of Glass’, samen met de singel en de clip, die onlangs opgenomen werd in Parijs. De jongens hebben er hard voor gewerkt en tekenden vorig jaar een platencontract en een boekingscontract. Het succes wordt feestelijk gevierd in het Leidse LVC, waar de band al meerdere keren met veel plezier heeft opgetreden. “In LVC hebben we altijd onze beste shows gegeven, dus daar voegen we er graag nog een aan toe!”, aldus zanger Leo van Duijn.

Het feest vindt plaats op 19 februari, aanvang 20.30 uur. Meer info: www.lvc.nl ; meer info over de band: www.therudolfs.com

Cultuur


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×