Lijsttrekkersdebat Voorschoten

De Ondernemers Vereniging Voorschoten organiseert een lijsttrekkersdebat, waarbij alle inwoners welkom zijn. Onder leiding van de oud-burgemeester van Wassenaar Luigi van Leeuwen, gaan Hester Tjalma (CDA), Jan-Paul Middelburg (PvdA), Monique Lamers (GroenLinks), Inge Adema (VVD) en Freddy Blommers (ONS Voorschoten) met elkaar en met het publiek in debat. Zaken die zeker aan de orde komen, zijn de gevolgen van de overheidsbezuinigignen voor Voorschoten, de manier waarop het dorp aantrekkelijker gemaakt kan worden voor ondernemers, en alternatieven voor het afgeblazen Huis van Voorschoten. Via //debat.voorschoten.net kunnen de inwoners van Voorschoten vragen en gespreksonderwerpen indienen. Ook in de zaal is dat mogelijk. Het gratis debat wordt op woensdag 24 februari gehouden in de Gouden Leeuw en begint om 20.00 uur.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×