Vanavond lijsttrekkersdebat in Stadsgehoorzaal

Vanavond is in de Stadsgehoorzaal het studentendebat met de lijsttrekkers van de Leidse partijen. Het debat wordt georganiseerd door de Studievereniging voor Politicologen In Leiden (SPIL) in samenwerking met ELSA, B.I.L., Augustinus en Minerva. De deuren gaan open om 19.30 uur. Burgemeester Lenferink en Rector Magnificus Van der Heijden leiden het debat in. Vervolgens is het woord aan de 3 nationale politici Boris van der Ham, Diederik Samsom en Mark Harbers. In het gemeenteraadsdebat zelf zijn alle 9 partijen vertegenwoordigd die momenteel in de gemeenteraad zitten. Zij debatteren over een aantal stellingen die betrekking hebben op de stad Leiden en haar studenten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×