VVD: Turkse campagne D66 verwerpelijk

Integreren begint met de Nederlandse taal en politici moeten daarbij het goede voorbeeld geven. Dat schrijft VVD-lijsttrekker Paul Laudy vandaag op zijn weblog. De liberale voorman maakt zich kwaad over de poster van de nummer 18 op de lijst van D66 Leiden, Vahit Koroglu die met Turkse teksten campagne voert. Laudy: “Allochtone kiezers aanspreken met folders en posters in het Turks. Tja, dat heeft weinig te maken met emanicaptie en integratie. D66 gebruikt dat materiaal gewoon. Ongelooflijk en wat mij betreft verwerpelijk.”

Ook website Geen Stijl kwam de turkse poster tegen en nam een link op naar D66 Leiden. Dat leverde de partij vandaag een heleboel extra (boze) mailtjes op.

Advertentie

Leiden turkseposter


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×