Voor en na; foto's: PR.

'Entree van de stad' ziet er beter uit

De gemeente Leiden is de afgelopen jaren streng opgetreden tegen illegale gevelreclame op de panden aan de Steenstraat. Een en ander vond plaats in het kader van het project ‘Entree van de stad’. Het doel van dit project is om de entree naar de binnenstad aantrekkelijker te maken. Wethouder Pieter van Woensel (RO, Binnenstad en Publiekszaken) is blij met de zichtbare resultaten van de handhaving: “Alle bouwwerken (reclame-uitingen, airco’s, zonneweringen enrolluiken) aan of op de voorgevel van de panden zijn opgeschoond en aangepaktconform het Modellenboek Gevelreclame. Hiermee komt het historische karakter van de gevels terug en maken we de entree van de stad mooi.” Na de aanpak van de oneven nummers aan de Steenstraat, zullen nu de even nummers worden aangepakt. Daarna wordt het project voortgezet in de Haarlemmerstraat en de Breestraat.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×