Politie zoekt straatrover

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof, die vorige week woensdag plaatsvond op de Marnixstraat. Een onbekende man sprong uit de bosjes en probeerde een 28-jarige Leidse fietsster van haar tas te beroven. De vrouw fietste in het begin van de avond over het Zwarte Pad in de richting van de Willem de Zwijgerlaan. De vrouw gaf zich niet gewonnen en vocht terug nadat de overvaller haar een klap had gegeven. Op het moment, dat er een andere fietsster naderde, ging de straatrover ervandoor. De politie zoekt getuigen van het voorval, met name de fietsster, die aan kwam rijden tijdens de poging tot overval en daarna ook nog even sprak met het slachtoffer. Ook andere getuigen wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×