Politie onderzoekt identiteit dode vrouw

Maandagmorgen rond 08.25 uur werd op het strand van Noordwijk (tussen Noordwijk en Noordwijkerhout) het stoffelijke overschot aangetroffen van een onbekende blanke vrouw tussen de 35 en 50 jaar oud. Het slachtoffer heeft op haar linkerbil een fantasietatoeage, een litteken van ca. 15 cm op haar onderrug en een litteken van 9 cm op haar linkerbil. De onbekende vrouw droeg zwarte laarzen (mt 39), een zwarte legging, een meerkleurig tuniek en diverse zilveren sieraden, waaronder een hartje. De politie roept de hulp van het publiek in om de identiteit van de vrouw te achterhalen. Iedereen die iets weet, kan bellen met 0800-6070. Op de website vermistepersonen.info staan foto’s van de vrouw.

Advertentie

Regio dodevrouwstrand


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×