Grant Stewart, foto:PR.

Swingend concert supertrio met tenorsaxofonist Grant Stewart

De jonge, alom bejubelde Canadese tenorsaxofonist Grant Stewart komt naar Leiden voor een optreden met meestergitarist Jesse van Ruller en het Rein de Graaff Trio. Een bijzondere samenstelling van internationale jazzgiganten. Stewart is geïnspireerd door Sonny Rollins en Dexter Gordon en speelde met kopstukken als Brad Mehldau en Harry Connink. Meestergitarist Jesse van Ruller is niet alleen in Europa bekend maar wordt in de USA door collega musici zeer gewaardeerd. Het Rein de Graaff Trio bestaat uit Rein de Graaff piano, Marius Beets bas en Eric Ineke drums.

Het concert vindt plaats in de Tuinzaal van de Burcht op 28 februari, aanvang 15.00 uur.

Meer info: www.deburchtleiden.nl en www.leidsjazztrio.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×