Giro d’Italia zeker naar Teylingen

Na spannende tijden van onzekerheid, is de kogel door de kerk en is de route van de Giro d’Italia 2010 definitief vastgesteld. De derde etappe zal op 10 mei gereden worden van Amsterdam naar Middelburg via Sassenheim en Warmond. De gemeente Teylingen is blij met dit besluit en richt zich op alle voorbereidingen. Zo zullen de wegen tussen de anderhalf en drie uur worden afgesloten voor het verkeer, om de renners en de hele promotiekaravaan de ruimte te geven.

Teylingen is opzoek naar 120 (vrijwillige) verkeersregelaars om dit bijzondere evenement in goede banen te leiden. Aanmelden kan via: c.bogisch@teylingen.nl of telefonisch contact opnemen 0252 – 783 300.

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×