Indrukwekkend concert in Q-bus

Voor de derde keer zal Richmond Fontaine optreden in de Leidse Q-bus, deze keer in het muzikale gezelschap van Kevn Kinney en Aaron Lee Tasjan. Richmond Fontaine is onmiskenbaar de Amerikaanse band rond zanger, tekstschrijver en auteur Willy Vlautin. De groep is één van de best bewaarde geheimen van de Amerikaanse alternatieve muziek, een briljante mix tussen de duistere kant van Uncle Tupelo en de brede, sferische sound van Calexico. Kinney is nog steeds actief in de Amerikaans rockband Drivin’ n’ Cryin’ en is sinds 1990 ook solo succesvol bezig met zeven albums op zijn naam. Tasjan is een roemruchte gitarist, die afgelopen jaar nog deel uit maakte van ‘The New York Dolls’. Sinds 2006 is hij kompaan van Kinney en heeft zich, op een bijzondere wijze ontwikkeld als singer-songwriter.

Het bijzondere concert vindt plaats op dinsdag 23 februari, aanvang 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur).

Meer info: www.myspace.com/richmondfontaine, www.kevnkinney.com en www.myspace.com/aaronleetasjan

Voorverkoop kaarten: Plato (Vrouwensteeg 4-6), Velvet (Nieuwe Rijn 34), @ The Movies (Levendaal 166). Telefonisch reserveren: 06-24922706

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×