PvdA-wethouders moeten op sollicitatiegesprek

De PvdA wil na de verkiezingen weer graag deelnemen in het college. De partij is daarom op zoek naar kandidaat-wethouders. De twee zittende PvdA-wethouders Witteman en Van den Berg moeten ook gewoon opnieuw solliciteren als ze weer voor de functie in aanmerking willen komen. Dat heeft de partij vier jaar geleden al met ze afgesproken. Voor de PvdA zijn ook kandidaten van buiten Leiden zeer welkom. Na de verkiezingen maakt een selectiecommissie een voorselectie voor de nieuwe fractie die uiteindelijk de nieuwe wethouder(s) kiest. De fractie krijgt daarbij wel een zwaarwegend advies van de PvdA-leden mee.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×