Drie mannen plegen overval in woning

Een 21-jarige man deed afgelopen vrijdagavond omstreeks 22.45 uur open, toen er op de deur van zijn woning aan het Utrechts Jaagpad werd geklopt. Er stonden drie, voor hem onbekende mannen, die naar binnen drongen en de bewoner dreigden met een wapen. Zijn telefoons en portemonnee werden gestolen. Het slachtoffer liep vervolgens naar het politiebureau om aangifte te doen, omdat hij door de diefstal van zijn telefoons, niet kon bellen. De overvallers worden geschat tussen de 20 en 25 jaar. Een van hen heeft een donkere huidskleur de andere twee leken van Marokkaanse afkomst. Allen waren donker gekleed. De politie is opzoek naar getuigen, die contact op kunnen nemen via 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×