Debatavond groen en bereikbaarheid

Omdat groen en bereikbaarheid volgens Stem Terug onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, organiseert het politieke platform morgen een debatavond over beide zaken tegelijk. Volgens de partij willen mensen in een groene stad wonen. Daarbij vinden ze het ook belangrijk dat ze zonder omwegen en vertraging hun woon- of werkbesteming kunnen bereiken. Tijdens het debat wordt gediscussieerd over manieren om het groen in de stad te besparen, terwijl het woon- werkverkeer ook efficiënt blijft.

De avond vindt plaats in de kantine van Parkeerterrein Haagweg en begint om 20.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×