Eerste 'Non-food' Albert Heijn op Bevrijdingsplein

Na drie dagen verbouwing, kunnen de klanten vanaf morgen hun ogen uitkijken bij de nieuwe ‘Non-Food’afdeling van Albert Heijn aan het Bevrijdingsplein. De trotse supermarktmanager Henk Huininga: “We hebben als een van de eerste Albert Heijn-supermarkten een geheel nieuwe afdeling met Non-Food gekregen. Daar vind je ruim 1.200 artikelen zoals mooi servies, comfortabele basiskleding voor het hele gezin, leuk speelgoed en handige kantoorartikelen. Allemaal van ons eigen AH-huismerk, dus met de kwaliteit die klanten van ons gewend zijn”. Vanwege de feestelijke opening zijn er diverse leuke acties en interessante aanbiedingen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×