Leiden liefdevol in beeld gebracht

Aanstaande zaterdag, om 12.00 uur, zal de nieuwe website van IloveLeiden.com gelanceerd worden. Initiatiefneemster Jessica Rijksen heeft samen met drie andere vrijwilligers twee maanden hard gewerkt aan dit project en het resultaat mag er zijn. Rijksen: “We denken met de nieuwe website een nog positiever beeld uit te kunnen stralen dan we al deden. Onze filmpjes komen nog beter tot hun recht. Bovendien is het nu ook mogelijk voor bezoekers om tips door te geven.” Het viertal begon ILoveLeiden.com omdat er, volgens hen, een duidelijk tekort is aan bewegend beeld over de Sleutelstad. De site is verdeeld in verschillende categorieën, zoals Peeps, Events, Agenda, Cultuur, Uitgaan en Tips. “We hebben alle vier een iets andere achtergrond en zo komen we steeds met verschillende onderwerpen aanzetten die leiden tot hele leuke video’s op de site,” zegt verslaggeefster Gerlinde Vliegenthart. “Maar wat in alle repo’s centraal staat is de positiviteit en liefde die wij voelen bij onze stad.”

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×