Vrouw rijdt met 101 km p/u over Willem de Zwijgerlaan

Gisteravond heeft de politie een 39-jarige Leidse aangehouden, die met een snelheid van 101 km p/u over de Willem de Zwijgerlaan reed en een aantal stoplichten negeerde. De vrouw reed richting Leiderdorp en zoefde voorbij een politieauto, die direct de achtervolging inzette. De politie zag dat de vrouw bij het kruispunt Engelendaal en Oude Spoorbaan in Leiderdorp weer door rood reed en inmiddels een snelheid bereikte van 161 km p/u. Uiteindelijk reed de auto over de Nieuweweg en sloeg linksaf de Zijldijk op. Daar werd de bestuurster aangehouden, vlakbij een horecagelegenheid. De vrouw verklaarde het rode stoplicht op de Willem de Zwijgerlaan niet gezien te hebben en dat zij weg wilde rijden voor de politie, toen zij zich realiseerde, dat zij een verkeersovertreding had begaan. Haar rijbewijs én de auto zijn in beslag genomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×