Inschrijving voorrondes Werfpop geopend

De organisatie van Werfpop 2010 is officieel begonnen en de inschrijving voor de voorrondes is geopend. Inschrijven kan tot 31 maart door het opsturen van digitale info naar: programma@werfpop.nl en een verkorte biografie te plaatsen bij de link naar myspace/youtube/website. De eerste voorronde wordt gehouden op 24 april in Splotsz, Roelofarendsveen; de tweede op 7 mei in de Leidse Q-bus en de derde op 14 mei in JC Fascinus in Sassenheim. De winnaars gaan automatisch door naar de finale, die op vrijdag 28 mei in het LVC in Leiden plaatsvindt. Daarnaast maakt een van de bands nog een extra kans om via een wildcard geplaatst te worden voor de finale. Werfpop vindt plaats op zaterdag 10 juli in de Leidse Hout. Meer info: www.werfpop.nl.

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×