CDA tevreden over ontruiming Vrijplaats

Het CDA is tevreden over de vreedzame ontruiming van de Vrijplaats en het feit dat er in de wijk geen onregelmatigheden waren. Wel betreurt de partij het dat de ME ingezet moest worden en dat er zes arrestaties nodig waren. Het CDA vindt de ontruiming na de uitspraak van de rechter, het enige juiste besluit. De partij vindt het jammer dat de Vrijplaats niet ingegaan is op het aanbod voor alternatieve huisvesting voor de weggeefwinkel.

De partij kijkt uit naar de realisatie van de appartementen en bedrijfsruimte die in de panden komt. “Deze rijksmonumenten staan op een prachtige plek in de stad en verdienen een beter lot dan uitgeleefd te worden” aldus fractievoorzitter Arjen Bonestroo.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×