Wereldgebedsdag ook in Leiden

Ook dit jaar doet Leiden mee aan de Wereldgebedsdag. Sinds 1887 wordt deze gebedsdag op de eerste vrijdag van maart in een groot aantal landen gevierd. Van zonsopgang tot zonsondergang gaat er een snoer van gebed over de hele wereld. Ieder jaar wordt het thema van de viering voorbereid door vrouwen uit een ander land. Dit jaar is dat Kameroen. Deze vrouwen hebben gekozen voor het thema `alles wat adem heeft’. In Leiden hebben vrouwen uit verschillende kerken dit thema verder uitgewerkt tot een gezamenlijke viering.

Deze viering wordt net als vorig jaar gehouden in Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 en begint om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Tijdens de dienst leren de aanwezigen aan de hand van verhalen, zang en beelden meer over de vrouwen van Kameroen. De Bijbelteksten die worden voorgelezen, zijn ook door die vrouwen uitgekozen.

Na afloop van de dienst kan de inwendige mens genieten van Afrikaanse hapjes.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×