Huishouden hoeft niet saai te zijn

Deze week is het derde boek van de Leidse Huishoudcoach Els Jacobs verschenen, met de titel: ‘Vrolijk huishouden’. Jacobs startte enkele jaren geleden met haar bedrijf in Leiden en adviseert huishoudens, traint aankomende organizers, verzorgt workshops en lezingen, en geeft bovendien een online magazine uit. In het nieuwe, kleurrijke boekje bewijst Jacobs, dat huishoudelijk werk helemaal niet saai, monotoon of geestdodend hoeft te zijn. ‘Vrolijk huishouden’ staat vol nuttige tips, die op onderhoudende wijze verteld en uitgelegd worden.

Het boek is verkrijgbaar bij de boekwinkel en te bestellen via de site van Jacobs voor € 14,95. Daarbij krijgt men een minigidsje cadeau, met eigentijdse methoden voor succesvol opruimen, administreren, agenderen en poetsen.

Meer info: www.dehuishoudcoach.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×