Met recht een boompje, werd er geplant aan de Jan van Houtkade. Deze komt in de plaats van de afgelopen week gekapte reuzen. (Foto: Chris de Waard).

Wethouder Van Woensel zet boompje op

Wethouder Pieter van Woensel heeft gisteren een boom opgezet. Met het planten van een vleugelnoot aan de Jan van Houtkade, gaf hij de aftrap voor het planten van 1.000 extra bomen door de gemeente. De komst van deze 1.000 bomen, zorgt ervoor dat het bomenbestand op peil blijft. Bovendien wordt de stad er groener van. De eerste 40 bomen zijn vorig jaar al geplant. Dit voorjaar komen er 500 bij. De laatste 460 bomen, worden in het najaar geplant.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×