Muzikale ‘Afternoon Tea’ in de Waag

1

Zondag 7 maart is het koopzondag en kan het winkelend publiek een muzikale pauze inlassen in de Waag. Vanaf 15.00 uur kan men terecht voor een bijzondere ‘Afternoon Tea’, waarbij verschillende soorten thee met zoete en hartige versnaperingen geserveerd worden, muzikaal omlijst door de klanken van Emile en Luuk Jansen. Deze talentvolle broers wonnen al heel wat concoursen en brengen op piano en gitaar zowel jazz als klassiek ten gehore.

Kaarten kunnen telefonisch bij de kassa van de Stadsgehoorzaal Leiden worden gereserveerd 071-513 17 04 of via de website: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Delen

1 reactie

  1. Leidse Kaaskop op

    Waarom moet dat in het Engels? Kan het niet gewoon Middagthee heten of zo? Is het misschien een poging iets meer te lijken zijn dan het werkelijk is?

Over de auteur

Je bent nu offline