Joost Zwagerman, foto: PR.

75ste Boekenweek: 'Titaantjes. Opgroeien in de letteren'

De 75ste Boekenweek vindt plaats van 10 tot en met 20 maart, deze maal onder de titel: ‘Titaantjes. Opgroeien in de letteren’. Ook in Leiden worden diverse activiteiten rondom de boekenweek georganiseerd. Op de eerste dag signeert Joost Zwagerman om 16.00 uur het Boekenweekgeschenk ‘Duel’ en ander werk in boekhandel Selexyz Kooyker aan de Breestraat. Vrijdag 19 maart, om 20.30 uur, treedt auteur Bernlef met jazz-pianist Guus Janssen op in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht en op 21 maart bezoeken twee pittige Leidenaren de boekwinkel: Jochem Myjer en Nico Dijkshoorn. Myer zal Dijkshoorn interviewen naar aanleiding van zijn boek ‘Dijkshoorn’, de bundeling van de allerbeste verhalen, columns en reportages van de afgelopen 10 jaar. Aansluitend zal Dijkshoorn voordragen en zijn boek signeren.

Meer info en reserveren: tel 088-7353512, klantenservice.kooyker@selexyz.nl

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×