Fotowedstrijd Kleurrijk Leiden

Op zondag 21 maart gaat in de Pieterskerk het ‘Colour Your Mind festival 2010’ van start. Het festival laat beelden zien van verschillende mensen, culturen en levensbeschouwingen in één stad. Voorafgaand wordt een fotowedstrijd georganiseerd, waarbij men de eigen impressie van een kleurrijk Leiden kan laten zien. Inzenden kan tot 12 maart naar: info@debakkerijleiden.nl Uit de inzendingen worden 20 foto’s gekozen, die tentoongesteld worden op het festival, waar de winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. De hoofdprijs is een iPod nano 16 GB. Meer info en voorwaarden: www.colouryourmind.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×