De winnende foto van Daniëlle van Schutterhoef.

Winnaars fotowedstrijd 'Dieren in de winters Leiden' gekozen

Lijsttrekker Dick de Vos van de Partij voor de Dieren, overhandigde gisteren de eerste prijs van de fotowedstrijd ‘Dieren in winters Leiden’ aan Daniëlle van Schutterhoef. De uitreiking vond plaats in het Koetshuis in de Leidse Hout. Daniëlle won met haar inzending van een kat, die vanachter een raam verlekkerd naar een merel kijkt in een typische kleine stadstuin, een ‘Meat Free Monday’ diner voor twee.

De tweede prijs ging naar Walter van Peijpe, de derde naar Megan Hulscher en vierde prijs naar Kees van Schagen. De vijf winnende foto’s worden aangeboden aan de burgemeester voor in zijn werkkamer, om hem er dagelijks aan te herinneren dat er meer dieren dan mensen in Leiden wonen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×