Bejaarde man beroofd van portemonnee

Een 79-jarige Leidenaar is zaterdagmiddag, rond 15.30 uur, beroofd van zijn portemonnee. De man pinde bij de geldautomaat in de Herenstraat, waar op dat moment nog een andere man en een vrouw stonden. Nadat de Leidenaar gepind had stopte de andere man hem een briefje van € 10 in de hand. De bejaarde dacht, dat hij vergeten was het briefje uit de automaat te halen en stopte het in zijn jaszak. Daarop begonnen de man en de vrouw aan zijn portemonnee te trekken en maakten deze afhandig. Een getuige greep in en beide straatrovers renden richting een blauwe bus, die geparkeerd stond aan de Bloemistenlaan en reden weg richting de Zoeterwoudse Singel. De man, gekleed in een blauwe jas, is tussen de 40 en 45 jaar oud, met een stevig postuur. De vrouw is tussen de 30 en 35 jaar, droeg een grijze muts en heeft donker haar. Getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×