Jongerenkerkdienst ‘Hoop voor de toekomst?’

Youth United Leiden organiseert een kerkdienst speciaal voor jongeren. Deze dienst met de naam `iHOPE! / Hoop voor de toekomst?’ gaat in op de vraag of jongeren in de wereld van vandaag nog tekenen van hoop zien. Voorganger is ds. Michiel de Leeuw. De muziek wordt verzorgd door Gospelrock Formatie Dawwagiem uit voorschoten.

De dienst vindt op zondagavond 14 maart plaats in de Vredeskerk en begint om 19.00 uur. Niet alleen jongeren van 14 tot en met 18 jaar zijn welkom, ook hun ouders en andere geïnteresseerden hebben vrij toegang.

Youth United Leiden is het samenwerkingsverband voor jongerenactiviteiten van de Protestantse Gemeente Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×