CORPUS en NISB brengen bezoekers in beweging

Bezoekers van CORPUS `reis door de mens’ kunnen dit najaar echt in beweging komen. Vanaf september staat er een actieve attractie in de ontvangsthal, waarin iedereen zich voorafgaand aan de tocht door het museum kan uitleven. Dit is mogelijk, doordat CORPUS enhet Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) een samenwerking zijn gestart. Met deze samenwerking en de plaatsing van de speciaal voor CORPUS ontwikkelde attractie, wil het NISB de beweegnorm van 30 minuten voor volwassenen en 60 minuten voor kinderen blijvend onder de aandacht brengen. Op www.corpusexperience.nl is meer informatie te vinden. 

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×