Foto: PR.

Floor van Leeuwen met nieuwe voorstelling 'Video Me'

De jonge talentvolle theatermaker Floor van Leeuwen zal van 25 tot en met 28 maart haar nieuwe voorstelling ‘Video Me’ spelen in Theater Ins Blau. Van Leeuwen is twee jaar geleden afgestudeerd aan de Mimeschool (AHK) in Amsterdam en heeft bij Theaterwerkplaats Ins Blau twee eerdere voorstellingen gemaakt. Met MTG Blont viel zij ze nationaal en internationaal in de prijzen. Een preview van ‘Video Me’, samen met videokunstenaar Eefje Vaghi en dramaturg Merel van Huisstede, was te zien tijdens het afgelopen StukaFest in Leiden. De pers is lovend over de jonge, Leidse theatermaker: “Onvoorspelbaar en grillig, zoals maar weinig voorstellingen dat echt kunnen zijn”, aldus de Volkskrant en Theater Centraal schrijft: “Floor van Leeuwen vat, in 5 minuten, een heel mensenleven vakkundig samen”.

De voorstellingen worden gehouden op de nieuwe locatie van Theater Ins Blau aan de Rijnsburgerweg 124, op 25, 26, 27 en 28 maart, aanvang 20.30 uur.

Meer info en reserveren: www.theaterinsblau.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×