Foto: PR.

Kledingbeurs voor Matunkha Centre Malawi

Zaterdag 20 maart wordt in het kerkgebouw van de Christelijke gemeente Langebrug een beurs voor tweedehands kleding georganiseerd. De opbrengst van de kledingverkoop en van allerlei ‘home made’ lekkers is bestemd voor Matunkha Centre in Malawi. Dit centrum ontwikkelt verschillende activiteiten om de inwoners van de omliggende dorpen te stimuleren zelf de (AIDS)wezen op te vangen en een goed onderdak te bieden. Op het Matunkha Centre kunnen de kinderen naar school en een beroep leren en worden mogelijkheden geboden voor de dorpelingen om beter in een inkomen te kunnen voorzien.

Op zondag 14 maart tussen 14.00 en 17.00 uur kan men goede, schone kledingstukken in komen leveren. De beurs zelf start op 20 maart om 11.00 uur.

Meer info: www.matunkha.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×