Een aantal winnaars van de Leidse Gymnastiekvereniging Groen-Wit, foto: PR.

Leidse Groen-Wit Acroteams winnen 15 medailles

De eerste acrowedstrijden van dit seizoen, die op 6 en 7 maart gehouden werden in Monster, leverden 15 medailles op voor de Leidse Gymnastiekvereniging Groen-Wit. Meer dan de helft van alle teams viel in de prijzen en zo werd zes maal goud, zes maal zilver en drie keer brons binnengehaald. Helaas was er ook een flink dieptepunt voor Groen-Wit, toen Lola Verver (grote kanshebster samen met acropartner Wouter Laurens) verkeerd terechtkwam en haar scheenbeen brak. Vorig jaar brak zij haar elleboog tijdens een training, maar kon wel meedoen aan het wedstrijdseizoen. Deze keer zit dat er helaas niet meer in. Al met al kon trainer Rob van Haastregt toch een mooie balans opmaken.

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×