Eén van de langstzittende raadsleden die nu vertrekt is Piet Peper. De Leidse kapper in ruste die zich de afgelopen jaren concequent voorstelde als 'Emeritus Coiffeur' keert niet meer terug in de raad na het verlies van zijn partij Leefbaar Leiden. (Foto's: Chris de Waard).

Afscheid van scheidende raadsleden

Woensdagavond werd in de Raadzaal van het Leidse stadhuis afscheid genomen van de 22 vertrekkende raadsleden. Een deel ervan hield het na één of meer termijnen voor gezien, anderen zagen hun zetel verloren gaan door de verkiezingsuitslag. Nadat burgemeester Lenferink alle aftredende raadsleden had toegesproken, hielden de meesten zelf ook nog een kort afscheidswoord.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×