Eerste jonge moeders krijgen huis

Afgelopen week hebben twee jonge moeders een huis in Leiden-Zuidwest gekregen. Dit zijn de eerste twee jonge vrouwen die een woning toegewezen hebben gekregen via het project `Woonruimte voor jonge moeders’. In dat project werken Cardea Jeugdzorg en woningcorporatie de Sleutels samen. De twee jonge moeders gaan onder begeleiding van Cardea toewerken naar volledige zelfstandigheid. Het is de bedoeling dat deze kwetsbare jongeren leren om de stap naar zelfstandigheid te zetten.

Met behulp van trainingen, leerwerktrajecten en intensieve begeleiding leren ze goed voor zichzelf en hun kind te zorgen en een toekomst op te bouwen. De Sleutels zal meer huizen voor dit project beschikbaar stellen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×